Farsdagskort med en vri!

I dag er det farsdag, og i de tidlige morgentimer lagde jeg farsdagskort, pakket inn gaver, og bakte daimcupcakes. Jeg er alltid i siste liten med å få gjort ting... Jeg har jo vært klar over at det er farsdag i dag i mange uker... Jaja, sånn er det :p

Jeg har hatt det litt morsomt med nye teknikker på kortene mine i det siste, og etter en inspirasjonsrunde på Pinterest, fant jeg noe som heter Twist turn card. Jeg fant denne YouTube-filmen for fremgangsmåten for bretteteknikken. Det var veldig enkelt, og jeg likte resultatet. Man får dessverre ikke sett det på bildet, men firkanten til venstre vris rundt når man åpner kortet :)Jeg valgte å ha bart som tema på kortet mitt fordi det er maskulint, men også for å sette søkelyset på Movember siden pappa har kreft. Jeg får ikke grodd noen bart (heldigvis ;) ), så jeg får heller støtte Movember på de måtene jeg kan :)

Håper dere likte kortet :)


Oppskriften og fremgangsmåten på disse mektige, men heeerlige daimcupcaksene jeg lagde, finner dere her :)
Farsdagen ble feiret med en god lunsj, etterfulgt av daimcupcaksene, hos mine foreldre. Det var veldig hyggelig :D Har du feiret farsdagen? :)


#kreativitet #farsdag #bart #Movember #baking #mat #kort #kortlaging #brettekort #bretteteknikk #pappa #kreft #hobby #hobbygruppa #glitter #kreativ #cupcakes


4 kommentarer

Mia

08.11.2015 kl.18:10

Så kult kort :D

lisarorvik

08.11.2015 kl.18:23

Kjempe fint innlegg, ønsker deg en super dag (jeg har Konkuranse ukas blogg, bli gjerne med)

For mange idéer

08.11.2015 kl.18:33

Mia: Tusen takk :D

For mange idéer

08.11.2015 kl.18:35

lisarorvik: Takk for koselig kommentar :)

Skriv en ny kommentar

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits