Bursdagskort med Brusho

Jeg fikk endelig pakket opp scrappesakene etter flyttinga (for 10 måneder siden >_< ), og lagde et bursdagskort til søsteren min. Det jeg liker med å lage kort, er at jeg kan lage noe jeg tror mottakeren vil like :)

Jeg fikk veldig lyst til å leke meg litt med Brusho pigmentmaling. Det er malingspulver som løser seg opp når det kommer i nærheten i vann. Jeg har ikke helt kontroll, men det er litt av moroa ;)

På forsiden har jeg brukt brusho, paljetter og svart penn. Teksten er stanset ut av svart mosegummi, og diesen er fra Linda Designs.

På baksiden hentet jeg opp igjen fargene fra forsiden, og forsterket dette med et mønsterark.

Paljetter som står i stil til fargene :)

Mosegummi skaper en fin 3d-effekt.

 

Materialliste:
- Mønsterark fra Fancy pants: Feeling good
- Hvit bazzil
- Brusho pigmentmaling
- Du har bursdag-dies fra Linda Designs
- Svart mosegummi
- Paljetter fra diverse selgere på eBay (søk på sequins)
- Svart ProMarker


Lager du dine egne kort eller pleier du å kjøpe? Har du noen andre hobbyer du liker? :)#hobby #blogg #DIY #bursdag #bursdagskort #kort #kortlaging #scrapping #scrapbooking #håndlaget #madebyme #card #birthday #lagdetselv #farger #dies #nerdylicious #nerdylicioussilje #papir

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits