DIY: Enkle og billige halloweenlykter!
Jeg ønsker å vise dere hvordan man kan lage noen enkle halloweenlykter som man kan pynte med enten inne eller ute. De er billige å lage, og det tar ikke lang tid :)

Det du trenger av materialer er:
- Rene og tørre syltetøyglass uten etikett
- Oransj og svart maling. Jeg bruker vannmaling, men du kan bruke annen type maling dersom du ønsker (eventuelt andre farger dersom du ønsker å male noe annet enn gresskar)
- Svamp (kan bruke pensel)
- Tynn pensel eller svart tusj
- Kopp eller lignende med vann
- Telys


Fremgangsmåten er som følger:
1. Fjern etikettene fra glasset. Bruk svampen (eller en stor pensel) til å male hele glasset oransj. Du velger selv hvilken type maling du ønsker å bruke. Jeg valgte vannmaling siden jeg ville at lyset skulle skinne godt igjennom.


2. Når glasset er tørket (avhenger av malingstype) så maler eller tegner du "gresskarlyktansikt" på glasset. Du kan enten bruke en mal som du skriver ut og klipper ut i papp, eller du kan gjøre det for frihånd. Jeg valgte frihånd fordi jeg har ulike størrelse på glassene jeg dekorerte.


3. Når malingen er tørket, setter du et telys oppi, og lykten er ferdig!


Sånn ble mine "gresskar" :)

Håper du ble inspirert til å lage dine egne lykter :)

Hva pynter du med til halloween? :)


#halloween #høst #oktober #gresskar #DIY #håndarbeid #maling #farger #hjemmelaget #blogg #hobby #tutorial #halloween2017preps #lykt #lys #halloweenlykt #gresskarlykt

2 kommentarer

Martine Bergh

28.10.2017 kl.01:45

Å så kule! De så veldig morsomme ut å lage også :) Her går det mest i plastikkedderkopper og gresskar, studenttilværelsen setter en liten brems på budskjettet dessverre.. Ha en fin helg :)

For mange idéer

28.10.2017 kl.12:54

Martine Bergh: Takk :) Jeg brukte ikke noe penger på å lage disse, for jeg hadde alt fra før :) Ha en fin helg du også :)

Skriv en ny kommentar

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits