Tips til hvordan du kan gjøre snacks og godteri litt småskremmende til halloween!

I dag er det halloween, og siden vi i år bor i en gate med flere småbarnsfamilier, gleder jeg meg til å åpne døra for dem som spør om knask eller knep. Og jeg vil selvfølgelig gi dem knask :D

Så her har jeg tips til hvordan du kan gjøre snacksen og godteriet litt mer "skummelt" :)Jeg skal vise deg hvordan du kan lage skjeletthoder, gresskarhoder og spøkelse på pinne!

Her er noe av det jeg brukte av snacks, godteri og materialer. Det var egentlig dobbelt så mye popcorn, men det forsvant på mystisk vis kvelden før :p


Skjeletthoder


For å lage disse trenger du:
- Popcorn
- Plastposer (jeg brukte de som har en størrelse på 1 liter)
- Sprittusj eller lignende
- Hvitt eller svart gavebånd, hyssing eller lignende
- (Saks)
- (Plasthansker)

1. Tegn på skjelettansikt på posen (kan være lurt å sjekke hvor mye popcorn som skal oppi først, for å se at ansiktet treffer på riktig plass ;) )
2. Vent til tusjen har tørket før du fyller opp posene med popcorn. Siden jeg skal gi disse til barn jeg ikke kjenner, brukte jeg plasthansker da jeg fordelte popcornet i posene.
3. Knyt igjen posen med et gavebånd eller lignende, og bruk saksen for å få båndet til å krølle seg. Det holder selvfølgelig bare å knyte en sløyfe eller lignende også :)

Ferdig!


Gresskarhoder

For å lage disse trenger du:
- Ostepop
- Plastposer (jeg brukte de som har en størrelse på 1 liter)
- Sprittusj eller lignende
- Oransj eller svart gavebånd, hyssing eller lignende
- (Saks)
- (Plasthansker)

Fremgangsmåten er den samme som for skjeletthodene, men her tegner du på gresskaransikt istedenfor skjelettansikt :)Spøkelse på pinne

For å lage disse trenger du:
- Kjærlighet på pinne
- Snytepapir (jeg valgte de billigste jeg kunne finne)
- Sprittusj eller lignende
- Hvitt eller svart gavebånd, hyssing eller lignende

1. Klipp opp så mange gavebåndsnorer som du trenger (én per kjærlighet).
2. Ta et snytepapir og legg flatt på bordet. Del ett papir i fire, og legg én av delene samt kjærligheten som vist på bildet. Der det ligger dobbelt med papir skal ansiktet være.


3. Brett snytepapiret rundt kjærligheten. Jeg prøvde å få brettene bak, så jeg fikk et litt større område foran der jeg kunne tegne ansiktet. Knyt gavebåndet rundt pinnen.
4. Tegn på øyne og munn. Noen penner blør litt på dette papiret, men det hjelper å ha to lag der du tegner. Prøv deg frem med det du syns blir best :)


Ferdig!


Nå er jeg klar for halloween! :D

Håper du ble inspirert til å lage noe selv :) Uansett så ønsker jeg deg en hyggelig og småskremmende halloween! :)

Hva liker du best å kose deg med på halloween?


#halloween #høst #oktober #gresskar #DIY #håndarbeid #spøkelse #godteri #hjemmelaget #blogg #hobby #tutorial #halloween2017preps #snacks #knaskellerknep #popcorn #kjærlighet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits