Diverse

Første blogginnlegg!

Jeg ELSKER å være kreativ, men jeg føler ikke alltid at jeg har nok tid.

Til tross for det, har jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff, så jeg håper denne bloggen kan gi meg et spark bak til å faktisk kunne gjøre dem ferdige, og vise dere prossessen og/eller resultatet!

Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter, og jeg håper jeg kan lage noen tutorials etter hvert også :)

Det blir fokus på scrapbooking og annen papirmoro, strikking og hekling, baking, organisering, gjenbruk, diverse hobby og hverdagstips.

Jeg ønsker å begynne med å vise dere hobbyrommet mitt... I tillegg til mine hobbyartikler, har samboeren min og jeg en tredemølle stående der. Den har jeg brukt mest som oppbevaring av mitt scrapbookingsstæsj *kremt* Men her om dagen skulle plutselig samboeren min løpe, så han flyttet alle tingene mine over til gulvet og skrivebordet. Hvorfor må han rote sånn på rommet mitt..? :pSom dere ser, så trenger det er skikkelig ryddings og organisering! Og dét har jeg tenkt til å begynne med i dag! Gah... Jeg ble umotivert med én gang jeg skrev det :p


I løpet av et par dager, skal jeg publisere resultatet av ryddingen, samt legge ut litt bilder av ulike ting jeg har laget før, så dere kan få en idé om hva jeg holder på med, og hvilken stil jeg har :)


Håper dere ønsker å følge bloggen min videre, og jeg blir glad for kommentarer om alt mulig :)#hobbyrom #hobby #organisering #nyblogg #rydding #scrapbooking #rot

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits