Hobby

To enkle tags!

I helga var det en liten steg for steg-utfordring hos damene bak ArJo's Tag og ATC kos på Facebook. De har månedlige utfordringer også, som det bare er å slenge seg med på om man liker sånt :)

Jeg fulgte stegene, og fikk laget to enkle tags:


Håper du likte dem! ^_^

Jeg bruker tags som til og fra-lapper, kort eller litt ekstra pynt på for eksempel vinflasker. Har du laget tags før? Hva bruker du dem til? :)


God søndagskveld :)


#hobby #papirhobby #kreativitet #tag #tags #søndag #farger

Noen bilder av mine hobbyer!

I dag tenkte jeg at jeg skal vise frem noe av det jeg har laget de siste årene, så dere blir litt kjent med hva slags stil jeg har :) Jeg elsker farger, og syns det er veldig gøy å prøve noe nytt. Jeg saumfarer Pinterest for inspirasjon ;)

 

LO-er:
LO står for LayOut, og er det samme som en albumside. Standardstørrelsen er 30, 5 cm x 30,5 cm, men andre størrelser blir også brukt. På disse LO-ene jeg har valgt, er det lite tekst, men jeg har også noen der jeg forteller litt mer. Etter at jeg startet med prosject life / lommescrapping, har jeg fokusert mer på teksten enn selve pyntingen.Kort:
Jeg lager ikke så mange kort i løpet av et år, jeg lager kun dersom jeg skal i en bursdag til personer jeg vet kommer til å sette pris på det, hvis jeg ønsker å prøve en ny teknikk, eller dersom jeg har litt ekstra tid. Det første kortet er et såkalt "shakerkort", som betyr at man kan riste på det så paljettene og glitteret blir ristet rundt foran motivet ^_^

Diverse:
Her har jeg laget en nøkkelring ved hjelp av korssting. Motivet er pokémonen Cubone.Et "klassisk" bilde av Ash og pikachu, også laget med korssting.


Et lerret jeg lagde for noen år siden. Det er mange ulike teksturer som er brukt, selv om det ikke kommer så godt frem på bildet.

Dette uglekosedyret sydde jeg for ca. 3 år siden til min niese.


Håper dere likte noe av det dere har sett, og jeg håper jo selvfølgelig at noe av det jeg har laget, kan skape inspirasjon! :D


Er det noe du likte spesielt godt? Hvorfor det? Jeg tar gladelig imot kommentarer! :D#hobby #scrapbooking #LO #kortlaging #kort #ugle #søm #farger #korssting #pokémon #Pinterest

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits