Hobbyrom

Oppbevaring og organisering av hobbyrom!

For noen dager siden debuterte jeg med denne bloggen med å legge ut bilde av mitt rotete hobbyrom. Jeg brettet opp ermene og ryddet og organiserte. Det gjenstår fortsatt litt finsortering av ulikt stæsj, men i skrivende stund ser det ikke så gærent ut der om jeg får lov å si det selv ;)Ble det ikke fint?! :D

Vi får jo se hvor lenge det forblir i denne tilstanden :p

Jeg ønsker å dele noen bilder og tanker rundt mine oppbevaringsløsninger og organisering av hobbyrommet.

Siden jeg er så heldig å ha et helt rom til hobby generelt, og scrapbooking spesielt, har jeg prøvd å stappe så mye stæsj som mulig innenfor rommets fire vegger. Da bør det være litt orden, i hvert fall FØR jeg skal begynne på et nytt prosjekt :p

Jeg er veldig fornøyd med hjørneskrivebordet som dere kan se på bildet over. Det er et LINNMON hjørneskrivebord fra IKEA. Det er såpass dypt at jeg kan sette en del ting på det, samtidig som jeg har nok plass fremfor meg til det jeg skal lage.

Under skrivebordet har jeg en kasse med ark og blokker, samt en stor kurv med tekstil. Jeg har veldig lyst til å sy, men føler meg ikke god nok, så jeg gjør det svært sjeldent. Posene som ligger klemt mellom boksen og kurven er ulike syprosjekter jeg har lyst til å gjøre. Jeg har MANGE prosjekter jeg har lyst til å gjøre, men dét får bli et annet blogginnlegg :)De umonterte stemplene mine oppbevarer jeg i en perm. Jeg har stemplet motivet på et ark, så jeg lett kan se hvilket stempel som befinner seg i lommen.De monterte stemplene (og de stemplene jeg ikke har fått inn i permen enda) ligger i sin egen skuff i en kommode som får plass under det lange skrivebordet.

Washitapen har jeg sortert etter farge, og rullene blir oppbevart i to bokser fra Clas Ohlson.Project Life-kortene som jeg bruker til lommescrapping, vanlig scrapping og kortlaging blir oppbevart i noen skuffeinnsatser og bokser fra Clas Ohlson.Over skrivebordet har jeg (les pappa) skrudd opp en smal bilderamme til all misten og glitteret mitt, og en stang til litt ulike ting som det er kjekt å ha for hånden :)Så sånn har jeg det altså på hobbyrommet mitt, og det fungerer i hvert fall for meg. Håper dette ga inspirasjon og idéer til oppbevaring og organisering :)Har du noen gode oppbevarings- eller organiseringstips? :)


#hobbyrom #organisering #oppbevaring #washitape #washi #lommescrapping #projectlife #hobby #IKEA

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits