Kortlaging

Bursdagskort med Brusho

Jeg fikk endelig pakket opp scrappesakene etter flyttinga (for 10 måneder siden >_< ), og lagde et bursdagskort til søsteren min. Det jeg liker med å lage kort, er at jeg kan lage noe jeg tror mottakeren vil like :)

Jeg fikk veldig lyst til å leke meg litt med Brusho pigmentmaling. Det er malingspulver som løser seg opp når det kommer i nærheten i vann. Jeg har ikke helt kontroll, men det er litt av moroa ;)

På forsiden har jeg brukt brusho, paljetter og svart penn. Teksten er stanset ut av svart mosegummi, og diesen er fra Linda Designs.

På baksiden hentet jeg opp igjen fargene fra forsiden, og forsterket dette med et mønsterark.

Paljetter som står i stil til fargene :)

Mosegummi skaper en fin 3d-effekt.

 

Materialliste:
- Mønsterark fra Fancy pants: Feeling good
- Hvit bazzil
- Brusho pigmentmaling
- Du har bursdag-dies fra Linda Designs
- Svart mosegummi
- Paljetter fra diverse selgere på eBay (søk på sequins)
- Svart ProMarker


Lager du dine egne kort eller pleier du å kjøpe? Har du noen andre hobbyer du liker? :)#hobby #blogg #DIY #bursdag #bursdagskort #kort #kortlaging #scrapping #scrapbooking #håndlaget #madebyme #card #birthday #lagdetselv #farger #dies #nerdylicious #nerdylicioussilje #papir

Farsdagskort med en vri!

I dag er det farsdag, og i de tidlige morgentimer lagde jeg farsdagskort, pakket inn gaver, og bakte daimcupcakes. Jeg er alltid i siste liten med å få gjort ting... Jeg har jo vært klar over at det er farsdag i dag i mange uker... Jaja, sånn er det :p

Jeg har hatt det litt morsomt med nye teknikker på kortene mine i det siste, og etter en inspirasjonsrunde på Pinterest, fant jeg noe som heter Twist turn card. Jeg fant denne YouTube-filmen for fremgangsmåten for bretteteknikken. Det var veldig enkelt, og jeg likte resultatet. Man får dessverre ikke sett det på bildet, men firkanten til venstre vris rundt når man åpner kortet :)Jeg valgte å ha bart som tema på kortet mitt fordi det er maskulint, men også for å sette søkelyset på Movember siden pappa har kreft. Jeg får ikke grodd noen bart (heldigvis ;) ), så jeg får heller støtte Movember på de måtene jeg kan :)

Håper dere likte kortet :)


Oppskriften og fremgangsmåten på disse mektige, men heeerlige daimcupcaksene jeg lagde, finner dere her :)
Farsdagen ble feiret med en god lunsj, etterfulgt av daimcupcaksene, hos mine foreldre. Det var veldig hyggelig :D Har du feiret farsdagen? :)


#kreativitet #farsdag #bart #Movember #baking #mat #kort #kortlaging #brettekort #bretteteknikk #pappa #kreft #hobby #hobbygruppa #glitter #kreativ #cupcakes


, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits