november 2015

Farsdagskort med en vri!

I dag er det farsdag, og i de tidlige morgentimer lagde jeg farsdagskort, pakket inn gaver, og bakte daimcupcakes. Jeg er alltid i siste liten med å få gjort ting... Jeg har jo vært klar over at det er farsdag i dag i mange uker... Jaja, sånn er det :p

Jeg har hatt det litt morsomt med nye teknikker på kortene mine i det siste, og etter en inspirasjonsrunde på Pinterest, fant jeg noe som heter Twist turn card. Jeg fant denne YouTube-filmen for fremgangsmåten for bretteteknikken. Det var veldig enkelt, og jeg likte resultatet. Man får dessverre ikke sett det på bildet, men firkanten til venstre vris rundt når man åpner kortet :)Jeg valgte å ha bart som tema på kortet mitt fordi det er maskulint, men også for å sette søkelyset på Movember siden pappa har kreft. Jeg får ikke grodd noen bart (heldigvis ;) ), så jeg får heller støtte Movember på de måtene jeg kan :)

Håper dere likte kortet :)


Oppskriften og fremgangsmåten på disse mektige, men heeerlige daimcupcaksene jeg lagde, finner dere her :)
Farsdagen ble feiret med en god lunsj, etterfulgt av daimcupcaksene, hos mine foreldre. Det var veldig hyggelig :D Har du feiret farsdagen? :)


#kreativitet #farsdag #bart #Movember #baking #mat #kort #kortlaging #brettekort #bretteteknikk #pappa #kreft #hobby #hobbygruppa #glitter #kreativ #cupcakes


DIY - Hvordan lage din egen dørkalender!

I dag vi jeg dele et bilde av kjøkkendøra mi med dere. "Oi, så ekstremt gøy dét hørtes ut som...", tenker du vel, men slapp av, det er ikke like kjedelig som det høres ut som. Eller.. Det kommer vel an på hva du syns er gøy eller ikke ;)

På kjøkkenet har jeg en skyvedør, og da samboeren min og jeg flyttet inn i leiligheten for halvannet år siden, visste jeg akkurat hva jeg ville gjøre med den. Jeg lagde en dørkalender ved hjelp av tavlemaling, washitape og kritt!

Så nå har jeg oversikt over planer, arbeidstider, middager m.m. hver uke. Den er litt tom denne uken da, og det er litt deilig ;) Og kommende datoer syns jeg også er greit å ha med. Den andre siden lar jeg være blank så min nevø og niese kan tegne når de er på besøk :)


Om du ønsker å lage en tilsvarende dør selv, er oppskriften veldig enkel:

1. Mal to strøk med tavlemaling på området du ønsker å bruke.
2. Lag et rutenett et rutenett med washitape eller dekortape. Antall dager og kategorier er opp til deg.
3. Skriv opp (uke)dagene og de kategoriene du ønsker.
4. Fyll inn!


Håper du ble inspirert :)

Har du gjort noe tilsvarende? Hvordan holder du oversikten? :)


#dørkalender #tavlemaling #DIY #interiør #kalender #washitape #washi #kreativ #kreativitet #hobby #organisering #middag

, Horten

Jeg har alltid et nytt prosjekt på gang, fra idéer til halvferdige prosjekter som ligger pakket vekk i en skuff. Dette er en blogg der jeg ønsker å vise mine og andres prosjekter. Det blir fokus på scrapbooking, kortlaging, strikking, søm, baking, gjenbruk, hverdagstips og annet snacks!

hits